(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja tehdasympäristöön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA Kuopioon.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy jo vähän työkokemusta alalta, olet tiimipelaaja ja hallitset myös itsenäisen työskentelyn. Työkohde sijaitsee Kuopiossa ja työt sijoittuvat tehdasympäristöön, joten vastaava aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi logiikkaohjelmointitaidot ovat plussaa.

Työskentely on 3-vuorotyötä ja töitä saattaa olla myös viikonloppuisin. Oman valinnan mukaan ylitöitä on mahdollista tehdä. Työ ei vaadi yleisiä voimassaolevia työturvallisuuskortteja, vaan turvakoulutus järjestetään työntekijöille paikan päällä.

Työt kestävät alustavasti vuoden loppuun saakka (vakinaistaminen mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen) ja aloitus mahdollisimman pian. Tästä johtuen haastattelemme jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.