(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Tampere/Hämeenlinna/Riihimäki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2019

Asiakkaamme on arvostettu teollisuuden alan kunnossapidon yritys Suomessa. Haemme heille nyt Tampereelle, Hämeenlinnaan sekä Riihimäelle teollisuuden sähköasennustehtäviin

SÄHKÖASENTAJIA.

Työ on paikkakuntakeskeistä mutta liikkuvaa ja kohteita voi olla 1-2 yhden viikon aikana. Työnkuvaasi kuuluu mm. kaapeleiden vetoa, kytkentää ja hyllyjen tekoa.

Sinulla on: 

  • sähköasentajan perustutkinto ja alan työkokemusta. 
  • sähkötyöturvallisuuskortti, HÄTÄ EA sekä tulityökortti ja työturvallisuuskortti tai olet valmis ne välittömästi suorittamaan/päivittämään.
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn eri teollisuuden kohteissa.
  • ongelmanratkaisutaitoa, tiimihenkisyyttä, joustavuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta. 

Yritys tarjoaa sinulle:

  • vakituisen työpaikan
  • sopimuksen mukaisen palkan
  • hyvän perehdytyksen
  • ammattitaitoisen tiimin ja johdon tuen

Työ on kokoaikainen ja työaika on klo 7-15.30, mutta kyky joustavuuteen on tärkeää. Työsuhde alkaa vuokrauksen kautta vakinaisena työsuhteena. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Laita hakemus tulemaan heti alla olevan linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen p. 044 740 4501, minna.kotilainen@alenconsulting.fi.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=208 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.