(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme kiinteistöjen sähköasennuksiin erikoistunut yritys, joka palvelee laajaa asiakaskuntaansa Pirkanmaan alueella. Etsimme nyt heille lisävahvistusta nimikkeellä

SÄHKÖASENTAJA TAMPEREELLE

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään sekä uudis- että saneerauskohteiden sähkötöiden parissa. Työtehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan aina vikakorjauksista asuinkiinteistöjen sähkötöihin ja julkitilakohteiden sähköasennuksiin.

Työn itsenäisyydestä johtuen toivomme, että sinulla olisi jo muutama vuosi alan kokemusta takana ja huolellisuus kuvaa työskentelyotettasi. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa, joten työ edellyttää B-ajokorttia.

Mitä odotamme sinulta?


- Sähköalan koulutusta tai työn kautta hankittua ammattipätevyyttä
- Aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen sähköasennustehtävistä
- Huolellista ja vastuullista työskentelyotetta
- Voimassa olevia työturvallisuus-, sähköturva- ja ensiapukorttia
- B-ajokorttia

Lisätiedot ja hakeminen


Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkasta aloitusajankohdasta on mahdollista sopia toiveitasi kuunnellen. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kera kilpailukykyisen palkkauksen.

Olisimme kiinnostuneita kuulemaan sinusta pian hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Sähköasentaja Tampereelle. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414852.