(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Tampereelle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Tampereelle.

Hakijoilta toivotaan toimeen tarttuvaa asennetta sekä sähköalan koulutusta ja työkokemusta. Hakijoilla tulisi olla suoritettuna työturvallisuuskortti ja ensiapu 1-kurssi. Tehtävässä edellytetään ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole pakollinen, sillä auton saa tarvittaessa käyttöön asiakasyritykseltämme.

Työ sisältää vianetsintää ja sähköasennuksia saneerauskohteissa. Työssä liikutaan päivän aikana eri asiakaskohteissa.
Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 6 kuukauden sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat myös määräajan jälkeen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.