(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva sähköalan yritys, joka toteuttaa kokonais-valtaisesti sähköasennustyöt, -urakoinnit ja sähkösuunnittelutyöt. Yrityksellä on lisäksi vahva osaaminen vikakorjauksissa. Työkohteet ovat uudis-, remontti- että saneerauskohteita. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja kokenutta sähköasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin työkohteisiin. Työssä on mahdollista aloittaa heti. Hyvälle työntekijälle on pyrkimys tarjota pitkäaikaisia töitä alun vuokratyösuhteen jälkeen suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävät koostuvat monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat
pääasiassa asuin- ja liiketilojen remonttikohteiden sähköistystä sekä vikakorjausten hoitamista.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta asentajaa, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään pääasiassa itsenäisesti ja yksin. Arvostamme lisäksi kokemusta erilaisista vikakorjaus- ja huoltokohteista. Toivomme hakijalta B-ajokorttia sekä voimassa olevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortteja. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa työkohteisiin kulkemisen kannalta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.