(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme suorarekrytointina pitkäaikaiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin asennustehtäviin Tampereen alueelle. Asiakasyrityksemme tarjoaa laaja-alaista (LVISA) talotekniikkaosaamista vuosikymmenten ajalta ja sähkön osalta se on erikoistunut nimenomaan saneeraussähköistykseen. Sähköasentajana toimit itsenäisesti osana sähköasennustiimiä. Työkohteina ovat esim. asuinkerrostalot, koulut ja liiketilat. Tehtävässä on mahdollisuus toimia myös ryhmänvetäjänä.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään vuosikymmenten toimintahistorian omaavan perheyrityksen mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.