(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa sähköasentajaa saneerauskohteisiin Tampereen alueelle. Asiakasyrityksellämme on monipuolista talotekniikkaosaamista vuosikymmenten ajalta ja on se sähkön osalta erikoistunut nimenomaan saneeraussähköistykseen. Sähköasentajana toimit itsenäisesti osana sähköasennustiimiä ja kohteina ovat esim. asuinkerrostalot, koulut ja liiketilat.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta, joiden myötä sinulla on valmiudet toimia asennustehtävissä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa työyhteisössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan. Tekijän on tarkoitus siirtyä myöhemmin asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.