(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen sähköalan yritys, joka toteuttaa taidokkaasti ja vankalla kokemuksella sähköasennuksia ja -suunnittelua sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Toiminnan kasvaessa etsimme nyt asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää ja riuskaa sähköasentajaa. Työssä on mahdollista aloittaa heti. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen työsuhteen kautta, jonka jälkeen tekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävä koostuu monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat pääasiassa saneerauskohteita, mutta myös uudispuolen halli- ja toimitilakohteita sekä suurkeittiöitä on työkohteissa mukana. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykenevää asentajaa, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään sekä työpareittain että itsenäisestikin. Toivomme hakijalta B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttömahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Myös alan lupakortit olisi hyvä olla voimassa.

Hyvälle työntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde hyvässä yrityksessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00.