(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Tampere
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme sähköasentajia Raitiotiehankkeisiin VR Track Oy:n rakentamisen liiketoimintaan sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat raitioteiden rakentamiseen liittyvien teknisten järjestelmien, ratasähköistys, syöttöasemat, vahvavirtalaitteet sekä ohjaus- ja turvalaitteet, asennustyöt. Sijoittuminen eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Haemme sähköasentajia ensisijaisesti Tampereen Raitiotie -hankkeelle, mutta työ voi sisältää myös komennustyötä Suomen rataverkolla.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset. (Ratatyön liikenneturvallisuudesta vastaaminen ja turvamies).

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto (sähköasentaja, kytkinlaitosasentaja) ja vähintään henkilöauton ajokortti. Kokemus raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä, sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta vaihteleviin työaikoihin.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset. (Ratatyön liikenneturvallisuudesta vastaaminen ja turvamies)

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Mika Keronen, puh. 040 8634 663 tai mika.keronen@vr.fi

Lue lisää raitiotieallianssista: www.raitiotieallianssi.fi 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.