(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja taloteknisiin huoltoihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt noin 250 henkilön ammattilaisjoukkoomme sopivaa

SÄHKÖASENTAJAA TALOTEKNISIIN HUOLTOIHIN

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä sisältää ison asiakkuuden taloteknisiä huoltoja, kuten sähkö-, LV-, IV- ja automaatiohuoltoja sekä paloilmoitinkokeiluja. Tuntemus edellä mainituista järjestelmistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista, sillä annamme tehtävään valittavalle henkilölle perehdytyksen järjestelmiin. Tehtävässä raportoit huollot asiakkaallemme.

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta vastaavista töistä, kuten huoltohenkilön tehtävistä. Hakemamme henkilö on täsmällinen, motivoitunut ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Huoltotiimimme koostuu tällä hetkellä kuudesta henkilöstä ja hoidamme tehtävämme laadukkaasti ja hyvällä asenteella. Tehtävässä B-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.9 mennessä alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä työnjohtaja Henry Jokiselta, puh. 050-3856316.