Sähköasentaja syksylle 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2020

Oletko sähköasentaja, jolla on syksyn suunnitelmat vielä auki? 

Me WorkPowerilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajia syksyn 2020 kohteisiin. Sähköasentajana tulet työskentelemään pääsääntöisesti uudiskerrostalotyömaiden sähköistysten parissa. Työsi voi sisältää mm. johdotuksia, kaapelinvetoa, kalustuksia sekä muita erilaisia asennuksia ja kytkentöjä. Mahdollisuus työllistyä myös saneerauskohteisiin. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja sen lähialueilla. Työnkuva määräytyy oman osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työllistyminen edellyttää sähköasentajan tutkintoa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta sähköasentajan tehtävistä, mutta otamme hakuprosessissa huomioon myös kokemattomammatkin asentajat. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön, eduksesi katsotaan EA-, tulityö- sekä sähkötyöturvallisuuskortti.

Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30. Työn aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2020. Tarjolla eri mittaisia työmaita.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. 

Sopiiko tämä sinulle kuin nenä päähän? Jätä hakemus, jossa kerrot aikaisemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi, verkkosivujemme kautta jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: sähköasentaja, sähkäri, Tampere, Pirkanmaa, syksy2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot