(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Suomen Talotekniikka Helsinki Oy
Suomen Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Suomen Talotekniikka on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Toimintamme kasvaessa haemme Helsingin toimipisteeseen:
Sähköasentajaa kiinteistön huolto- ja kunnossapitotöihin

Edellytämme:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Työkokemusta sähköalan huolto- ja kunnossapitotöistä
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
- Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
- Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Hult p. 044 763 1278 ja projektipäällikkö Auvo Karhu p. 040 576 0453. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 15.12.2019 mennessä.