Sähköasentaja, Sastamala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Sastamalaan.

Hakijoilta toivotaan toimeen tarttuvaa asennetta sekä sähköalan koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta. Hakijoilla tulisi olla suoritettuna työturvallisuuskortti ja ensiapu 1-kurssi, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ sisältää vianetsintää ja sähköasennuksia saneerauskohteissa. Työssä liikutaan päivän aikana eri asiakaskohteissa.
Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä heinäkuun loppuun kestävällä määräaikaisella sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat myös määräajan jälkeen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146435
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sastamala