(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja saneerauskohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haussa nyt asiakasyrityksemme saneerauskohteisiin Tampereen alueelle kokenutta sähköasentajaa. Kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalo- ja liiketilojen sähkösaneerauksia. Työ sisältää sähköjen purkua sekä uusien sähköjen asentamista. Työ edellyttää alan koulutusta. Useamman vuoden kokemus sähköasentajan töistä on välttämätöntä, sillä työskentely on ajoittain haastavaa ja suurelta osin itsenäistä.

Tehtävään sopii varmaotteinen ja ammattitaitoinen sähköasentaja, jonka työn jäljessä näkyy vahva alan osaaminen ja huolellisuus. Työssä menestyminen edellyttää kykyä tehdä ratkaisuja myös itsenäisesti sekä hyvää pelisilmää seuraavaa työvaihetta pidemmälle.

Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä. Voimassa oleva työ- ja sähkötyöturvallisuuskortti välttämätön! Eduksi katsotaan tulityö- ja EA-kortti sekä auton käyttömahdollisuus.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet, luotettavan ja helposti tavoitettavan työnantajan sekä TES mukaisen palkkauksen.

Kuvailimmeko juuri sinua? Jätä hakemus, niin otetaan asiasta selvää! Haastattelut pidämme poikkeuksellisesti video-/puhelinhaastatteluina. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295. 

Avainsanat: sähkösaneeraus, sähköasentaja, sähkö, Tampere