Sähköasentaja / Sähkötöiden johtaja
Teampac

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Teampac on Pohjoismaiden johtava nestepohjaisten lääkinnällisten tuotteiden sopimusvalmistaja. Toimimme asiakkaan luottokumppanina tarjoten terveydenhuollon ratkaisuille sekä hygienia- ja kosmetiikkatuotteille toimivan, kustannustehokkaan tuotantoprosessin testauksineen ja dokumentaatioineen. Jotta asiakkaidemme tuotannolliset haasteet tulevat jatkossakin laadukkaasti voitettua, vahvistamme nyt tuotantomme kunnossapidon joukkoa.

Sähköasentaja / Sähkötöiden johtaja

Haemme tuotannon kunnossapidon vahvistukseksi sähköasentajaa, joka tuotevaihtojen ja muiden asennustöiden lisäksi toimii yrityksen kuusihenkisen asennus- ja kunnossapidon sähkötöiden johtajana. Tuotannossamme on parikymmentä konetta ja tehtäviisi kuuluvat tuotevaihtoihin liittyvien asennustöiden lisäksi laaja-alaisesti huolto-, vianhaku- ja korjaustyöt sekä niiden raportointi. Tulet toimimaan myös asiantuntijana koneinvestoinneissa ja -siirroissa sähköasennusten osalta.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • S2-pätevyyttä
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi arvostamme automaatio-osaamista tai osaamista seuraavista: anturitekniikka, PLC-ohjelmointi ja vianhaku, servokäyttöjen ja taajuusmuuttajien parametrointi. Pidät työturvallisuutta tärkeänä ja huolehdit osaltasi sen toteutumisesta. Kansainvälisen työympäristömme ja asiakaskuntamme vuoksi on toivottavaa, että pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Muutama sana meistä

Täällä Loviisan Liljendalissa sinua kollegaksi odottaa 60 hengen osaava porukka. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva toimitilamme tarjoaa työn tekemiselle hyvät puitteet. Saat tueksesi yhdessä viihtyvän, asiansa osaavan työyhteisön, joka hallitsee koko tuotteistusprosessin tuotekehityksestä laadukkaaseen ja tehokkaaseen tuotantoon. Teemme töitä tosissamme mutta rennolla otteella hyvää huumoria unohtamatta! Erinomaisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja tuotteisiimme.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä heinäkuussa antaa Eezy Personnelin Tytti Miskala puh. 040 523 0110 ja 3.8. eteenpäin Jarkko Laine puh. 03 3138 0477.

Lunasta paikkasi ja kerro meille 16.8.2020 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta.

Haku alkaa 21. heinäkuuta 2020 ja päättyy 16. elokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot