(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja sähkötarvikemyyntiin Jyväskylään
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Tule mukaan huipputiimiin rakentamaan onnistunutta asiakaskokemusta.

Haemme Jyväskylään aktiivista
KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SÄHKÖTARVIKEMYYNTIIN

TEHTÄVIISI KUULUU
Olet osaltasi rakentamassa onnistunutta asiakaskokemusta toimimalla toimipisteessä myynnin apuna. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisen vaihtelevat ja siihen saattaa kuulua esim. tavaroiden hyllytystä, asiakastilausten keräystä, tilausten vastaanottoa ja tallennusta, asiakkaan ongelmanratkaisua ja asiakassuhteen kehittämistä. Tukenasi sinulla on osaavat kollegat. Kesätyön kesto 9 viikkoa.

TARJOAMME SINULLE
Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, osaavaa ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme, jotka ovat toimialan huippua esim. mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Toimimme Vastuullinen kesäduuni 2020 #VKD20 mukaan.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Olet sähköalan opiskelija tai vastavalmistunut sähköasentaja/ -insinööri. Aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta tärkeintä on, että olet energinen ja asiakaspalvelusta pitävä tiimipelaaja, joka osaa käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Sami Mustalampi puh. 050 568 3607.

HAKEMUKSET
Täytä hakemus www.slo.fi/kesatyo -sivujen kautta. Hakuaika on 16.3.2020 saakka, mutta ole nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.