(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja sähkösaneerauksien pariin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Asiakkaamme pääkaupunkiseudulla hakee SÄHKÖASENTAJAA sähkösaneerauksien pariin. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen ja työsuhde on vakituinen. 

Työ on liikkuvaa työtä ympäri pääkaupunkiseutua ja saneerauskohteet ovat vanhoja pientaloja. Työssä saat auton käyttöösi, joten edellytämme B-ajokorttia. Työnkuva koostuu kohteen urakointitöistä, asiakaspalvelusta (kommunikoit sekä asiakkaiden että myyntiedustajien kanssa) sekä urakointityön laadunvalvonnasta.  

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Jo karttuneen työkokemuksen lisäksi tarvitset kiinnostusta alaa kohtaan ja halua kehittyä työssä, jotta pärjäät tässä tehtävässä. Vastuunkantokyky ja asioiden nopea omaksuminen ovatkin tärkeitä ominaisuuksia tätä työnkuvaa ajatellen. Saatatkin olla etsimämme työntekijä, jos olet aidosti motivoitunut, kunnianhimoinen ja todella pidät työstäsi! S2-urakointioikeudet katsotaan eduksi tehtävässä. 

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja kovia tavoitteita hyvässä tiimissä, jossa pidetään hauskaa niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Yrityskulttuuria rakennetaan jatkuvasti työntekijöidensä näköiseksi ja omaan työympäristöönsä pääsee jokainen vaikuttamaan. Myös työn puitteita on mahdollisuutta kehittää yhdessä johdon kanssa. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillamme www.amiko.fi ja otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Amikon henkilöstökonsultille Annelille, anneli.maki@amiko.fi, p. 050 367 0432.