(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja sähkönsyöttöjärjestelmiin Raide-Jokerille
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme sähköasentajaa sähkönsyöttöjärjestelmiin Raide-Jokeri-projektille!

Haemme Raide-Jokeri -joukkueeseemme jälleen uusia työntekijöitä. Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Tehtäviisi kuuluvat raitioteiden rakentamiseen liittyvien teknisten järjestelmien, ratasähköistys, syöttöasemat, vahvavirtalaitteet sekä ohjaus- ja turvalaitteiden asennustehtävät. Toimit Raide-Jokerilla Sähkö- ja tekniset järjestelmät -ryhmän alaisuudessa, johon kuuluu noin 10 toimihenkilöä ja asennusryhmät.

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto. Voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppia uutta, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Resurssipäällikkö Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-7545665.

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 7545665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki