(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (S2)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt pääkaupunkisudulla toimivalle asiakasyritykselle S2-pätevyyden omaavaa sähköasentajaa monipuolisiin talotekniikan tehtäviin!

 

Edellytämme hakijalta:

- Alan koulutusta

- Työturvallisuus- Tulityö- ja Sähköturvallisuuskorttia

- S2 sähköpätevyyttä

- Kokemusta sähköasennuksien parista

- Valmiuksia toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti

- B-Ajokorttia

 

Täyttyvätkö asetetut vaatimukset sinun kohdallasi? Mikäli vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi oheisin linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä.