Sähköasentaja Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJAA asiakaskohteisiimme ROVANIEMELLE.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi teet vastaat päivittäisistä sähköasennuksista sekä -huolloista osana huoltotiimiä. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7-15.30 välille. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös alueen päivystysrinkiin.


Tähän tehtävään toivomme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus ja muutamalta vuodelta työkokemusta. Kylmälaitepätevyyden katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtalaisia ATK- taitoja. Valitulle henkilölle tullaan tekemään perus turvaselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Lisäksi tarvitset B-ajokortin. Työskentelet sujuvasti niin tiimissä kuin itsenäisesti, olet palvelualtis ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 20.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot