(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja - Riihimäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Suomen Aurinkotekniikka Oy on vahvassa kasvussa oleva yhtiö, joka asentaa aurinkosähköjärjestelmiä pääasiassa eteläisen Suomen alueella. Avaimet käteen -periaatteella asennetut järjestelmät ovat yrityksemme päätuote. Asennamme markkinoiden laadukkaimpia tuotteita ja olemme tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Asentajien asemapaikka sijaitsee Janakkalassa (Tervakoski).
Etsimme Suomen Aurinkotekniikalle sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit asennustyömaalla osana 2-3 hengen tiimiä ja vastaat järjestelmän sähköasennuksesta.

Odotamme sinulta
  • sähköasentajan koulutusta
  • kokemusta talosähköasennuksista (esim. saneeraus- ja uudiskohteet)
  • ajokorttia (vähintään B)
  • hyvää fyysistä kuntoa

Toivomme, että asenteesi on asiakaspalveluhenkinen. Olet huolellinen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Tartut rohkeasti toimeen usein vaihtuvilla, uusilla työmailla. Työ on liikkuvaa ja työajat ovat vaihtelevia, joten tehtävässä menestyminen vaatii joustavuutta. Pääsääntöisesti työmaat sijaitsevat Etelä-Suomen alueella, mutta sinulla tulee olla valmius matkustaa myös muualle Suomeen. Voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortit katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn nuorekkaassa yrityksessä. Tukenasi on kannustava työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki huumoria unohtamatta. Suomen Aurinkotekniikka panostaa työntekijöihin tarjoamalla nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet sekä turvavarusteet. Jokaisen työpäivän saa halutessaan aloittaa työnantajan tarjoamalla aamupalalla.
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäisen vaiheen haastattelu toteutetaan videotyökalua apuna käyttäen, joten seuraathan sähköpostiasi mahdollisen kutsun varalta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi