Sähköasentaja, rekrykoulutus
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme aloittelevia sähköasentajia rekrykoulutukseen asiakkaallemme.

Tarjoamme mahdollisuutta kokemattomalle sähköasentajalle työllistyä sähköasentajaksi. Asiakkaamme kouluttaa sinut tehtävään ja saat täydet edellytykset toimia tehtävissä. Tavoite on, että koulutuksen jälkeen työllistyt asiakkaamme palvelukseen. Koulutusjakso kestää noin 6kk.

Jonator Oy valmistaa sähkökaappeja teollisuuden tarpeisiin. Sinut koulutetaan tehtävään ja opit tarvittavat taidot kaappien kojeistamisesta sekä muista työvaiheista. 

Toivomme, että olet jo valmistunut sähköasentajaksi tai olet valmistumassa, eli opintosi ovat vielä kesken, mutta loppusuoralla. Tarvittaessa voit suorittaa myös työharjoittelun samassa yhteydessä.

Odotamme:

- Sähköalan koulutusta, valmis tai valmistuva

- Oppimishalua

- Positiivista otetta työntekoon

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden työllistyä ilman alan kokemusta

- Menestyvän yrityksen koulutuksen ja perehdytyksen

- Palkallisen koulutusjakson

- Mahdollisuutta työllistyä Jonatorille koulutuksen jälkeen

- Myös työharjoittelu on mahdollista suorittaa tässä yhteydessä

 


Antti Rauhala
Henkilöstökonsultti
antti.rauhala@smilepalvelut.fi
0400 326 693

Smile Henkilöstöpalvelut Turku

 


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1200140
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Paimio