(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Recticel Oy:lle
Recticel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Recticel Oy
Recticel on kansainvälinen toimija, jonka erityisosaamista on polyuretaanin valmistus ja muuntaminen innovatiivisiksi tuotteiksi mm. patja- ja huonekaluteollisuuden sekä muun teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin. Recticel toimii 28 maassa ja työllistää maailmanlaajuisesti noin 7 900 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2016 oli 1,35 miljardia euroa ja yritys on listautunut Euronext –pörssiin, Brysseliin. Lisätietoja: www.recticel.com
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Recticel Oy:lle Kouvolaan ammattitaitoista sähköasentajaa. Tehtävä on monipuolinen, jossa tarvitaan laaja-alaisesti osaamista teollisuuden kunnossapitotöistä.
Odotamme sinulta
Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä useamman vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä ja sähköalan soveltuvaa tutkintoa sekä voimassa olevaa S2-pätevyyttä. Aiempi kokemus teollisuuden automaatioratkaisuista on eduksi. Työturvallisuuden huomioiminen on kaikessa toiminnassa erityisen tärkeää. Odotamme henkilöltä perus IT-taitoja ja mielellään myös englannin kielen perusosaamista.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyvää työmotivaatiota ja tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Toiminnassasi ongelmat muuttuvat vaivattomasti ratkaisuiksi. Työpaikka on savuton.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän luotettavan työnantajan palveluksessa sekä vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP Group Kouvola, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369. Täytä hakemuksesi 16.2. mennessä os. www.vmp.fi ja liitä hakemukseesi CV.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2018 mennessä.