(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja raskaan kaluston huolto- / varustelutehtäviin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa raskaan kaluston huolto- ja varustelutehtäviin.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys, jolla on nykyaikaiset työtilat ja erinomainen työilmapiiri työntekijöiden kesken.

Tässä tehtävässä voit työllistyä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan joko huolto- tai asennuspuolen sähköistystehtävien pariin. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta sähköalan tehtävistä. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito.

Tarjoamme hakijalle siistit, nykyaikaiset työtilat sekä mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 4 kuukauden mittaisena määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme pikaisesti! Käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostiimme joko jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 1397492

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121