(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Rani Plastille
Ab Rani Plast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Ab Rani Plast Oy
Perheyritys Ab Rani Plast Oy on pohjoismaiden johtavia polyeteenistä valmistettujen pakkausmateriaalien ja -ratkaisujen toimittajia. Rani-konsernin liikevaihto on n. 200 milj. €, josta yli puolet menee vientinä 40:neen maahan. Meillä on moderni konekanta, pitkälle kehitetty laadunvalvontajärjestelmä ja n. 500 ammattitaitoista työntekijää.
Toimenkuva
Nyt haemme kunnossapito-osastollemme sähköasentajaa.

Vastuualueena ovat koneiden, laitteiden ja kiinteistöön liittyvät sähkö- ja automaatiotyöt.
Työkuvaan kuuluvat ennakkohuollot, vikatilanteiden korjaus, asennus, kehitystyöt ja työtehtäviin liittyvä raportointi kunnossapitojärjestelmään.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutusta, sekä itsenäiseen työskentelyyn riittävää työkokemusta sähkötöistä. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on halu ja kyky oppia ja omaksua uusia asioita. Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsi ja englanti katsotaan eduksesi.

Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja automaation, pneumatiikan sekä ohjelmoinnin perusteiden tuntemus luetaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen työpaikan ja mahdollisuutta kasvattaa osaamistasi omassa työssäsi, sekä päästä kehittämään kunnossapidon toimintaa. Saat ympärillesi innovatiivisen ja asiantuntevan tiimimme. Työ on päivätyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Sandvik, Head of Service Department, puh. 040 830 9313

Rekrytointi tehdään yhteistyössä VMP:n kanssa. Lähetä avoin hakemus ja CV/ansioluettelo osoitteeseen kokkola@vmp.fi tai täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Jarno Juola, jarno.juola@vmp.fi, 040 3075231
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.03.2019 mennessä.