(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Poriin
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Maailmaa voi ja kannattaa aina parantaa, tänäänkin. Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Etsimme sähköasentajaa Porin ja Satakunnan alueelle.

Mitä tarjoamme

Työhösi kuuluvat monipuoliset tehtävät tie- ja katuvalaistuksen rakentamisessa, kunnossapidossa sekä viankorjaustöissä yhdessä kokeneemman työparisi kanssa. Työ on suurelta osin ulkotyötä ja monissa asennustehtävissä käytetään henkilönostinta työn suorittamiseen.

Tehtävät sijaitsevat pääasiassa Porin kaupungin alueella, mutta toivomme sinulta matkustusvalmiutta tarvittaessa laajemmin Satakunnan alueella. Työsi on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen vakaassa organisaatiossa.

Työssä meillä kaiken toiminnan lähtökohtana on turvallisuus ja hyvinvoivat destialaiset. On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta sekä työssä, että vapaa-ajalla ja tätä haluamme myös työnantajana Destiassa tukea. On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi ja siksi kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tuemme myös sinun henkilökohtaista kehittymistäsi monipuolisesti.

Tervetuloa joukkoomme, missä pääset näkemään koko infra-alan elinkaaren ja jossa sinä osaltasi mahdollistat toimivia ja hyvinvoivia elinympäristöjä, meille kaikille.

Odotamme sinulta

Meitä ajaa eteenpäin aito halu ja kyky mahdollistaa toimivia ja hyvinvoivia elinympäristöjä meille kaikille ja siksi etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen), joten koethan myös arvomme omaksesi.

Työn luonteen takia sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto ja sinulla tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturva 1, EA 1/hätäensiapu sekä työturvallisuuskortti. Tarvittaessa tuemme sinua tietenkin näiden korttien uusimisessa. Lisäksi edellytämme C-ajokorttia.

Eduksi katsotaan kokemusta tie- ja katuvalaistuksen rakentamisesta ja huoltotöistä. 

Olet sitten nuorempi vastavalmistunut tai sitten jo kokeneempi asentaja, valmennamme sinut työtehtävään.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Mikko Sivonen 040 6645 431 tai mikko.sivonen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta ”Hae tähän työpaikkaan”. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostiosoitteen ja CV:n siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: 28100, Pori