(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja - Pori, Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020
Wind Controller Oy on tarjonnut teknisiä konsultointipalveluita Pohjois-Euroopan uusiutuvan energian tuottajille vuodesta 2012 lähtien. Tarjoamme palveluita energiantuottajille, tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinivalmistajille. Tavoitteemme on maksimoida kunkin tuulipuiston energiatuotanto kustannustehokkaasti ja tarjota asiakkaillemme alan laadukkainta palvelua.
Hei sähköalan osaaja, haluatko mukaan tuottamaan vihreää ja ekologista energiaa? Oletko tuulivoimasta kiinnostunut ja innokas oppimaan uutta? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Wind Controller Oy:lle, uutta sähköasentajaa Site Operations -tiimiin. Tehtävä on määräaikainen ja vuokratyösuhde solmitaan aluksi Eilakaislan kautta, mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpiste sijaitsee Porissa, mutta 3–6 kuukauden mittainen perehdytysjakso tapahtuu Oulussa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden ja turvalaitteiden erikoishuolloista ja tarkastuksista sekä näihin liittyvästä raportoinnista. Tuulivoimalat sijaitsevat eri puolilla Suomea ja Ruotsia, joten työhön kuuluu aktiivista reissaamista. Toimipisteesi sijaitsee Porissa, ja pääsetkin käynnistämään uuden toimipisteen toimintaa. 

Toivomme sinulta

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, joten ensisijaisesti odotamme innostunutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Koulutukseltasi olet sähköalan ammattilainen, joko sähköasentaja tai sähköalan insinööri. Sinulta taittuu sujuvasti sekä suomi että englanti, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Tehtävässä tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä itsenäiseen työhön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa eikä sovi korkean- tai ahtaanpaikankammoiselle. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Miksi töihin juuri Wind Controllerille?

Tarjoamme huippumahdollisuuden sinulle, joka olet tuulivoiman nosteessa olevasta alasta kiinnostunut. Pääset seuraamaan kasvavan yrityksen tarinaa ja osallistumaan ekologiseen sähköntuotantoon omalla työpanoksellasi. Tämä työtehtävä on täydellinen sekoitus vapautta ja vastuuta. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja pääsetkin tekemään töitä hyvässä asiantuntijoiden porukassa, jossa innostus alaa kohtaan on huipussaan!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi