Sähköasentaja, PKS
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA, pääkaupunkiseudulle.

Etsimme tekijää prosessipuolen sähköasentajan tehtäviin. Sähkötyöt tapahtuu pääasiassa HSY:n pisteissä, laitoksilla ja vesitorneissa.

Vastaavista tehtävistä toivotaan aiempaa kokemusta ja sähköalan koulutus on tehtävässä menestymisen kannalta edellytys. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti sekä ajokortti. Aloitus aina klo 7 Ilmalasta, josta lähdetään yrityksen autoilla kohteisiin. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.


Työtä tehdään ma-pe klo 7-15.

Palkka: Sähköalan TES

Oma auto on eduksi, muttei pakollinen tässä tehtävässä.


Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot