(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Tampereelle ja lähikuntiin. 

Tehtävässä pärjää itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja reippaalla asenteella varustettu tekijä, jolla on jonkin verran kokemusta sähköalalta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tehtävässä edellytetään sähköalan koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset sähköasennustyöt erilaisissa työkohteissa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on ainakin aluksi määräaikainen työsuhde.  Työ on vuokratyösuhde ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin sähköalan tehtäviin.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall, 050 3811000/ sofia.rosvall@nordic.fi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!