(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja pienkoneiden huoltoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme sähkölaitteiden korjaukseen ja huoltoon työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakemallamme henkilöllä pysyvät työkalut käsissä. Taustalla sinulla on mahdollisesti alan koulutus tai kiinnostusta vapaa-ajan harrastusten parista, esim. erilaiset huollot ja korjailut. Tehtävä edellyttää S3-pätevyyttä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisen poraus- ja sahauskaluston huolto ja korjaus. Asiakasyrityksemme tuotevalikoima on laaja ja vianselvityksestä riippuen työnkuva tarjoaa myös haasteita ja vaihtelua.

Hakemamme henkilö on valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen, halukas oppimaan ja kehittämään itseään sekä kykenevä työskentelemään itsenäisesti.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla. Työskentelet päivävuorossa Vantaalla sijaitsevassa toimipisteessä, vakaassa kansainvälisessä yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat tarvittaessa Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521. Tehtävän aloitus on joustavasti sovittavissa, haastattelemme henkilöitä hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.