(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta sähköasentajaa.

Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään mm. konehuoneiden sähköistyksiä, moottorikytkentöjä, ryhmäkeskusten muutostöitä sekä muita sähköasennustöitä pääkaupunkiseudun alueella. Työ koostuu pääasiassa sähköasennustehtävistä, mutta sisältää ajoittain myös automaatiopuolen tehtäviä. Työajat ovat arkisin 07-16:30 välillä, yhteensä 40h/viikossa.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva alan koulutus sekä useamman vuoden kokemus itsenäisesti suoritettavista sähköasennusalan töistä. Arvostamme hakijoissa joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Sinulta löytyy voimassa olevat ammattikortit sekä B-ajokortti ja oma auto.

Tarjoamme:
-Vakituisen työsuhteen
-Mahdollisuuden pitkään uraan yrityksessä
-Mielenkiintoisia projekteja
-Vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaan
-Mukavan työporukan

Kyseessä on suorarekrytointi eli työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyritykselle.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisemman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen, p. 050 411 0263.