(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Sähkö & LVI-palvelu Kipinä on sähkö- ja LVI-asentamiseen ja huoltoon erikoistunut palveluyritys, lisäksi toimimme eri kokoisissa aurinkosähköprojekteissa.
Palvelemme koko Uudenmaan alueella, mutta kotikenttänä toimii Helsinki, Espoo ja Vantaa. Palveluihimme sisältyvät kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsemat LVI- ja sähköasennukset sekä huollot–tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Etsimme sähköasentajaa huoltotöihin Sähkö & LVI-palvelu Kipinä Oy:lle.

Haemme vastuullista asentajaa, joka on jo hankkinut sähköasentajan perustutkinnon lisäksi hiukan kokemusta alalta. Asentajalla on myös oltava b-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti huoltokohteiden vaihtelevissa olosuhteissa ja pääset sopimaan itse oman aikataulusi suoraan asiakkaiden kanssa. Työkielenä toimii suomi.

Lisäksi arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta sekä laadukasta työn jälkeä. Katsomme eduksi sähkökuvien lukutaidon sekä monipuolisen osaamisen sähkötöistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 28.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Sähkö & LVI-palvelu Kipinä Oy:lle.