(Poistunut julkaisusta)

sähköasentaja pääkaupunkiseudulle
HR Solutions Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Asiakkaamme JTK-Sähkö Oy etsii kauttamme osaavaa sähköasentajaa.

JTK-Sähkö Oy on Helsingistä käsin toimiva sähköliike, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Asiakaslähtöiset ratkaisut, turvallisuus ja työn korkea laatu ovat asioita, joista ei koskaan tingitä. JTK-Sähköltä saa kaiken tarvittavan asennuksista ja huoltotöistä aina isompien sähköurakoiden suunnitteluun ja toteutukseen. JTK-Sähkö Oy toimii yli kymmenen vuoden kokemuksella ympäri pääkaupunkiseutua.

Työkohteiden lisääntyessä joukkoon mahtuisi omatoiminen ja toimelias sähköasentaja. Toivomme, että omaat monipuolista kokemusta alalta etkä pelkää tarttua toimeen. Adminet järjestelmän osaaminen luetaan eduksi, mutta ei välttämätöntä, saat kattavan perehdytyksen tarvittaessa. Lisäksi eduksi luetaan, mahdollisuus oman auton käyttöön. B-ajokortti, sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti sekä alan koulutus ovat edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Työtä tehdään arkisin klo 7-16 välillä ja valittu henkilö pystyy paljon vaikuttamaan itse työtunteihinsa ja päivän kulkuun, halutessaan täydet tunnit tarjolla! Lisäksi tarjoamme hyvälle tekijälle kilpailukykyisen palkan. 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työpaikan hakeminen on urasivustomme kautta todella nopeaa ja vaivatonta! Klikkaa itsellesi uusi työpaikka.