(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Pääkaupunkiseudulle! (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Toimenkuva
Etsimme valaistusalan asiakasyrityksellemme sähköasentajaa pääkaupunkiseudulle!

Asiakkaamme on erikoistunut kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen tarjoamiseen omille asiakkailleen. Asiakaskunta koostuu pitkälti yrityksistä ja julkisista toimijoista. Työnkuvana ovat vaihtelevat valaisinten asennusprojektit. Haemme tehtävään motivoitunutta ja reipasta työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat kehittyä työssäsi. Projektit voivat välillä edellyttää matkustamista, siten sinun tulee olla myös joustava. Jos olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen, vastuullisesti työt hoitava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Haemme ennen kaikkea henkilöä, joka haluaa kehittyä ja jolta löytyy oikeanlaista asennetta. Sopii siis hyvin uraa aloittavalle! Edellytämme soveltuvaa ammatillista kolutusta. Toivomme hakijoilta hieman aiempaa kokemusta sähköalalta. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti, sähkötyökortti sekä B-ajokortti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Tarjoamme alkuun 4-6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Asiakkaan tilat sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa. Projektit sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle. Välillä projekteja on myös kauempana. Työ on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Sähköasentaja Pääkaupunkiseudulle! (vakinaistuva)” Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Nyman sähköpostitse osoitteesta olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
4-6kk vakinaistuva
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 050 443 2915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.11.2019 mennessä.