Sähköasentaja Oulunjoen vesivoimalaitoksille
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Oletko sähköalan osaaja etsimässä monipuolista ja sopivasti haastavaa työtä? Haemme nyt Caverionille sähköasentajaa Oulujoen vesivoimalaitoksille vakituiseen työsuhteeseen. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja suoritat kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä joko itsenäisesti tai yhdessä tiimisi kanssa. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme? 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntatuki, koulutustarjonta sekä laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista ja kunnossapidosta sekä piirikaavioiden lukutaitoa.  Mekaniikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen sekä joustava, ja pystyt tekemään päätöksiä itsenäisesti osittain hälytysluontoisessa työssä. Asentajat käyttävät mobiilia työnohjaus- ja raportointijärjestelmää, joten tarvitset kohtalaista IT-järjestelmäosaamista.

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan huumetesti sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta käynnissäpitomestari Mikko Korhonen, p. 040 120 6981. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Hae tehtävää 28.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot