(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Oulu, Ylivieska, Kuopio, Iisalmi, Kontiomäki tai Kokkola
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Etsimme sähköasentajia kunnossapidon liiketoimintaan Pohjois-Suomen alueyksikköön, jonka vastuulla on sähkörata- ja vahvavirtalaitteiden kunnossapito. Työskentelypaikkasi voi olla Oulu, Ylivieska, Kuopio, Iisalmi, Kontiomäki tai Kokkola.

Sähköasentajana osallistut työmaalla tehtäviin sähkörata- tai vahvavirtatöihin osana muuta työryhmää. Huolehdit työvälineistä ja noudatat työhön liittyviä turvallisuus-, laatu- ja ympäristömääräyksiä. Työskentelet työnjohdon tai vanhemman työntekijän opastuksella. Koulutamme sinut työskentelemään turvallisesti rautatieympäristössä. Tehtävä edellyttää valmiutta tehdä satunnaisesti yö- ja viikonlopputyötä, varallaoloa sekä matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatiotekniikan ammatillista perustutkintoa. Sinulla on voimassa oleva ajokortti ja kykenet työskentelemään nostokorissa ja valomastoissa. Tunnistat kunnossapitotyön riskit sekä opit nopeasti kunnossapitotyön sisällön ja raportointivaatimukset. Työkokemus ja rautatiealan koulutukset katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän haasteellisessa työympäristössä. Työssäsi pääset vaikuttamaan kunnossapitotoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Prokkola, puh. 040 635 2280 tai sähköpostitse petri.prokkola@vr.fi  
  
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.