(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja OSTP Finland Oy:lle
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Eläköitymisiin ja yrityksen kasvuun vastataksemme, etsimme Sähköasentajaa vuorotyöhön.

Etsimme kunnossapitotiimiimme motivoitunutta ja ammattitaitoista sähkö- ja automaatioasentajaa vuorotyöhön. Työ sisältää vianetsintä- ja korjaustehtävien lisäksi ennakko- ja määräaikaishuoltoja koko tuotantoympäristössämme. Vastaat omaan työhösi kuuluvasta raportoinnista, työturvallisuudesta, siisteydestä ja järjestyksestä. Katkeamattoman 3-vuoron rytmi on: 2 aamua, 2 iltaa, 2 yötä ja 4 vapaata.

KETÄ ETSIMME?

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja oikealla asenteella varustautunut ammattilainen. Motivoidut, kun pystyt vaikuttamaan työn sujumiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen, jotta tuotantokoneisto pysyy käynnissä. Et ole valmis tinkimään työturvallisuudesta ja laadusta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä tuotantoperaattoreiden ja työnjohtajien kanssa. Kykenet ymmärtämään laajempia kokonaisuuksia, jotta pystyt ratkomaan eteen tulevia ongelmia yhdessä muiden kanssa. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

EDELLYTÄMME

  • Tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta ja riittävää työkokemusta, jotta voit toimia itsenäisesti
  • Kokemus hydraulisista, pneumaattisista, jäähdytys-, robotti- ja laserjärjestelmistä lasketaan eduksi
  • Riittävän hyvää suomen- ja/tai ruotsinkielentaitoa
  • Perustason tietotekniikkataitoja
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on loistavat työkaverit. Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, ison organisaation edut ja mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaisesti. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi Baronan sivujen kautta (www.careers.barona.fi) viimeistään 16.8.2020.