(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja oppimaan uusi aluevaltaus, PAP Group
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2019
PAP Group omistautuu toiminnassaan täydellisesti paloturvallisuusratkaisujen kehittämiseen Haluamme maksimoida yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden. Siksi tarjoamme asiakkaillemme alan parasta kokonaispalvelua, joka kattaa kaiken järjestelmänsuunnittelusta asennukseen ja sen jälkihuoltoon. PAP Group Oy liikevaihto oli 6,5 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 40 henkilöä

Yrityksen toiminnan kasvaessa haemme asiakkaallemme PAP Groupille

KÄYTTÖÖNOTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Käyttöönottaja työskentelee osaamisesta riippuen joko uudiskohteissa palolaitteistojen käyttöönottotehtävissä tai huoltotiimissä pelastustoimen laitteiden huolto, ylläpito ja vikakorjausten parissa. Pelastustoimen laitteisiin kuuluu paloilmoittimet, savunpoisto-, turva-, opasvalo- ja äänievakuointijärjestelmät. Työssä toimitaan pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan alan johtavalla toimijalla, sekä mahdollisuuden oppia täysin uusi osa-alue sähköisten laitteiden huollon, asennuksen ja korjauksen parissa. Toivomme sinulta löytyvän sähköasentajankoulutus takataskussa ja muutaman vuoden työkokemusta alalta joko heikkovirtalaitteiden asennuksien tai rakennustyömaan sähköasennuksien parista. Henkilönä olet itsenäinen, vastuuntuntoinen ja tulet toimeen myös tarvittaessa asiakaspalvelutilanteissa.

Haku toteutetaan yhteistyössä StaffPoint Oy:n kanssa ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille, työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös asiakkaan omille listoille. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Koulutusta sähkö- tai elektroniikka- tai kiinteistöautomaatiosta-alalta

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja asiakaspalvelutaitoja

- B-luokan ajokorttia


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen ja joustavan päivätyön, jossa voit itse suunnitella päivän kulkua

- Kiinteän kuukausipalkkauksen sekä mahdollisuuden tulospalkkioon kuukausittain peruspalkan lisäksi

- Mahdollisuuden oppia täysin uusia taitoja alalla sekä etenemismahdollisuudet PAP Groupilla


Arvostamme

- Hyvää oppimiskykyä ja asennetta oppia uutta

- Tärkeän ja merkityksellisen työn palojärjestelmien parissa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi