(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja nokkamies
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme pitkään alalla toimineelle suomalaiselle rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaiselle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

SÄHKÖASENTAJAA NOKKAMIEHEKSI pääkaupunkiseudulle

Etsimällämme henkilöllä on jo vahvaa taustaa nokkamiehenä toimimisesta, omatoiminen tekemisen meininki sekä työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit ajan tasalla. Hakijoilta toivotaan myös B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Pääset vastaamaan isommista kerrostalo kohteista pääkaupunkiseudun alueella ja johtamaan asennusporukkaa, johon kuuluu muutama henkilö.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa. Toteutusmuotona on työurakka, joten tehtävä soveltuu myös ammatinharjoittajille tai alihankkijoille.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Sähköasentaja nokkamies. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, minkä kokoisista työmaakohteista sinulla on kokemusta. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Tiedustelut: p. 0207414852 tai info.tampere@temp-team.fi.