(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020
Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Vulganus Oy on Leipurin Oyj:n omistama projektitoimittaja, osa Aspo- konsernia. Vulganuksen päätoimiala on elintarviketeollisuuden koneiden tuotekehitys, suunnittelu ja valmistus, erityisesti leipomoalalle ympäri Eurooppaa.

Sähköasentajana osallistut osana asennus- ja huoltotiimiä asiakkaamme kotimaisiin ja kansainvälisiin leipomoprojekteihin. Toimenkuva sisältää sähköasennusten lisäksi myös mekaanisten laitteiden ja toimintaympäristöjen asennuksia, joten monitaitoisuus ja halu tehdä monipuolisia tehtäviä tarvittaessa itsenäisestikin ovat välttämättömyyksiä.

Iso osa työstäsi on matkatyötä koti- ja ulkomailla spiraaliasennuksiin ja huoltotöihin liittyen, joten työ vaatii suomen- ja englanninkielentaitoa. Lisäksi arvostamme halua kehittyä, oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Tarjolla on siis tekemisen meininkiä eteenpäin menevässä yrityksessä osaamista ja työtulosta vastaavalla palkalla.

Toivomme, että sinulla on jo monipuolista kokemusta sähköasentajan tehtävistä tai vaihtoehtoisesti saatat kompensoida hurjalla motivaatiollasi kokemusvuosia. Lisäksi sinulla tulee olla sähköasentajan koulutus ja voimassa olevat luvat.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213.
HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: sähköasentaja, sähkö- ja automaatio, teollisuus, tuotanto, teknologia, elintarviketeollisuus