(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, N3M Power Oy Ab
N3M Power Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme N3M Power Oy Ab:lle sähköasentajia Lohjan ja Espoon alueiden työmaille. Tällä hetkellä tarjolla on arviolta vuoden loppuun kestäviä työmaita, mutta hyvin hoidetut työt voivat avata mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Sähköasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Tehtäväkenttääsi voivat kuulua muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennukset ja kytkennät. Työpanoksellasi olet varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta turvallista arkea.

Toivomme sinulta:

  • Sähkö-/automaatioalan tutkintoa,
  • kokemusta sähköalan asennus-, huolto- tai kunnossapitotehtävistä sekä
  • kykyä sopeutua nopeasti uuteen työyhteisöön, minkä lisäksi
  • työhön liittyvien korttien, eli työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortin, olisi hyvä olla voimassa jo työtä hakiessasi.

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen erityisesti sähköverkkotyömailta ja korkeajännitetöistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa. Työ soveltuu niin sähköverkkotyömaat tunteville tekijöille kuin muiltakin työmailta oppinsa ammentaneille sähköasentajille. Tärkeintä on, että sähköalan perustaidot ovat riittävän hyvällä tasolla, jotta työmaille mukaan lähteminen sujuu vaivattomasti. Sujuvaa aloitustasi ovat helpottamassa osaavat kollegat, jotka opastavat sinut kullakin työmaalla tehtävien töiden pariin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa joko sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse 050 471 3321.