(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja mukavaan työyhteisöön - Riihimäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018
Suomen Aurinkotekniikka Oy on vahvassa kasvussa oleva yhtiö, joka asentaa aurinkosähköjärjestelmiä pääasiassa eteläisen Suomen alueella. Avaimet käteen -periaatteella asennetut järjestelmät ovat yrityksemme päätuote. Asennamme markkinoiden laadukkaimpia tuotteita ja olemme tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Asentajien asemapaikka sijaitsee Janakkalassa (Tervakoski).
Yrityksen positiivisen kasvun myötä, haemme Suomen Aurinkotekniikalle kokenutta sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit asennustyömaalla osana 2-3 hengen tiimiä ja vastaat aurinkosähköjärjestelmien asennuksista.

Yrityksessä vallitsee nuorekas ja kannustava ilmapiiri, jossa töitä tehdään aktiivisesti mutta pilke silmäkulmassa. Työntekijöiden viihtyvyyteen ja työtyytyväisyyteen panostetaan myös laadukkaiden työvälineiden ja varusteiden puolesta ja päivät startataan työnantajan tarjoamalla aamupalalla.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
  • sähköasentajan koulutus
  • kokemusta talosähköasennuksista (esim. saneeraus- ja uudiskohteet)
  • ajokortti (vähintään B)
  • hyvä fyysinen kuntoa
  • asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja itsenäinen työskentelytapa
Tartut rohkeasti toimeen usein vaihtuvilla uusilla työmailla. Työ on liikkuvaa ja työajat ovat vaihtelevia, joten odotamme sinulta joustavuutta. Pääsääntöisesti työmaat sijaitsevat Etelä-Suomen alueella, mutta sinulla tulee olla valmius matkustaa myös muualle Suomeen. Voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortit katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Liity rennon ja osaavaan tiimin joukkoon ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.9. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäisen vaiheen haastattelu toteutetaan videotyökalua apuna käyttäen, joten seuraathan sähköpostiasi mahdollisen kutsun varalta.