Sähköasentaja, MS-Air Oy, Ilmajoki
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme MS-Air Oy:lle, Ilmajoelle SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

MS-Air Oy toimii ilmanvaihtolaitteiden suunnittelun, valmistuksen, myynnin ja huollon toimialalla. Liikeideanamme on teollisuuden ilmavaihtotuotteiden, rakennusten ilmanvaihtoratkaisujen sekä energiatekniikkaan painottuvien haastavien olosuhteiden ja korkeanhyötysuhteen tuotteiden ja palveluiden suunnittelu, valmistus ja markkinointi sekä huolto. Asiakas tekee myös soveltuvilta osin teollisuuden tuotteiden alihankintaa ja sopimusvalmistusta.

Haussa on tekijä, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa ja on kykeneväinen itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Hyvä keskittymiskyky ja motivaatio työntekoa kohtaan ovat itsestään selvyyksiä. Tehtävään valitulla tulee olla valmius tehdä myös muita asiakasyrityksen osoittamia työtehtäviä.

Voit olla juuri valmistunut tai alan konkari, perehdytys kuuluu joka tapauksessa hintaan. Hakijalla tulee olla: sähköalan koulutus, sähkökuvien lukutaito, ymmärrys sähkökeskuksista ja antureista. Työnkuvan vastuullisuuden takia hakijalta odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön tulee olla olemassa. Työsopimus solmitaan aluksi työntekijän ja Go On Seinäjoen välille.

 

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä

- vakituisen työsuhteen

- sopimuksen mukaisen palkan

- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo nyt osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot