(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja moottori-/ja generaattoriasennusten tehtäviin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa moottori- ja generaattoriasennuksen tehtäviin. Työ on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Toivomme sinulta kokemusta generaattorien / moottoreiden sähköasennustehtävistä tai vastaavantyyppisestä teollisen puolen asennustyöstä sekä näppärää työotetta. Henkilönä olet ahkera, reipas ja suhtaudut työhösi tekevällä asenteella. Olet omatoiminen ja uskallat myös kysyä tarpeen tullen. Tiimityössä sinulta vaaditaan myös ulospäinsuuntautuneisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Työ vaatii joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvakortti ja tulityökortti on eduksi, samoin trukinajo- tai nosturinkäyttökokemus, mutta näihin voidaan myös kouluttaa.
 
Työ sisältää monipuolisia generattorien ja moottorien kokoonpanoasennustehtäviä. Työtä tehdään parityönä pienessä tiimissä. Työkuorma voi vaihdella aika ajoin, joten työ edellyttää joustavuutta myös työaikojen suhteen. Työ on tällä hetkellä päivätyötä, mutta toivomme valmiutta tehdä tarvittaessa myös 2-vuorotyötä.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielekkääseen työhön sitoutuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä osana kansainvälistä ja arvostettua yritystä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös kehittyä ammatillisesti ja laajentaa työnkuvaa.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 16.5.2018. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähköasentaja


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku