Sähköasentaja Moisiolinna Group Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettuja sähköasentajia asiakasyrityksemme Moisiolinna Group Oy:n palvelukseen. 

Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innovatiivinen sähköalan yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden omakotitalokohteiden kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin. Yritys on erikoistuneet räätälöityihin Beckhoff-ratkaisuihin, käytössä on myös ABB:n Free@Home-järjestelmä. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, mutta yritys palvelee joustavasti koko Suomen laajuudella.

Kohteet ovat pääsääntöisesti uudiskohteita, mutta jokunen saneerauskin voi tulla vastaan. Tulet työskentelemään mm. uudisparitalo-, uudisrivitalo- ja uudisomakotitalotyömailla sekä toimistosaneerauskohteissa monipuolisissa sähköasentajan työtehtävissä. Työhön soveltuvalla henkilöllä löytyy sähköasentajan perustutkinnon lisäksi kokemusta ainakin muutaman vuoden ajalta, jotta kohteissa työskentely onnistuu itsenäisesti. Etsimme reippaita ja korkean työmoraalin omaavia sähköasentajia, joiden työskentelyssä näkyy huolellisuus! Tässä työssä on mahdollisuus myös reissuhommaan Levin hotellityömaalle. 

Töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä sähköasentajalla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi. 

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. EA- ja tulityökortit plussaa! Auton käyttömahdollisuus on eduksi.   

Tätä tilaisuutta et voi ohittaa, joten nakuttele hakemus tulemaan jo tänään! Rekrytointiprosessin ensimmäisen kierroksen toteuttaa WorkPower ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaamme toimesta. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi alalta ja liität mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: sähköasentaja, sähkäri, uudisrakentaminen, Tampere, pientalotyömaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514110
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi