(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja mobiili- ja televerkostoasennuksiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Hei Sinä sähköasentaja! Etsitkö uutta, innostavaa työpaikkaa?

Me etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa mobiili- ja televerkkoasenuksiin. Työtehtävät koostuvat muun muassa operaattoreiden laitetilojen siirroista sekä kiinteistötukiasemien- ja televerkkojen asennuksista. 

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä on hakijalle hakuprosessissa eduksi, mutta myös korkealla motivaatiolla ja hyvällä asenteella varusteltu tuoreempi ammattilainen pärjää työssä asiakasyrityksemme tarjoaman kattavan perehdytyksen ansiosta. Tämän lisäksi tekijältä edellytetään alan tutkintoa, tarkkaa otetta työhön ja kykeneväisyyttä itsenäiseen työskentelyyn. Myös voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit vaaditaan, mutta mikäli taskussasi on myös muita ammattikortteja, mainitsethan siitä hakemuksessasi!

Aloitus sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työ alkaa ensin vuokratyösuhteella, hyvällä tekijällä mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille. Palkkaus TES mukaan, tekijän kokemukseen ja ammattitaitoon perustuen. 

WorkPower on kotimainen, luotettava työnantaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2003! Meidän kauttamme saat laadukkaat työvarusteet käyttöösi koko työsuhteesi ajaksi, mukavat työsuhde-edut sekä TES mukaisen palkan. Toimistollamme on aina kahvit tarjolla ja täällä sinua myös palvelee ammattitaitoinen raksatiimimme työsuhteeseesi liittyvissä asioissa! 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa jo pikaisesti! Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon myös huikealla asenteella varustetut kokemattomammatkin hakijat!

Lisätietoja tarvittaessa antaa ma-pe klo 10-15 HR-konsultti Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: sähköasentaja, uudisrakentaminen, sähkö, mobiiliverkkoasennus, televerkkoasennus