(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja - Lukkoseppä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Työn kuvaus:
Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksemme kirjoille lukitus- ja turvalaiteasentajaa Tampereelle. Sähköalan tausta ja aiempi kokemus rakentamisen parista antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä pärjäämiselle. Osana tehtävää on myös mahdollista suorittaa Abloy- ja Iloq-koulutuksia. Paikka edellyttää turvasuojaajakorttia, kortti haetaan tehtävään valitulle henkilölle.

Toivomme sinulta:
- Aiempaa kokemusta sähköasennuksista
- Aiempaa kokemusta rakennuksilta
- Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön
- Kokemusta urakkatyöstä
- Vähintään B-ajokorttia

Tehtäviisi kuuluu:
Monipuoliset asennukset kiinteistöturvallisuuteen liittyen. Työhön kuuluu mm. lukitus-, oviautomatiikka-, palonsulkujärjestelmien asennuksia, sekä kyseisten järjestelmien huoltoa. Kohteet ovat vaihtuvia.

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava Abloy ja Iloq -valtuutettu täyden palvelun lukitusliike. Pääset kehittämään ammattitaitoasi osaavassa ympäristössä. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön. Joonas Vuorinen p. 050 444 4417