(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Lohjalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haluatko päästä valmistamaan korkealaatuisia sähkömekaanisia tuotteita sekä mahdollisuuden edetä vaativampiin asennus-/testaustehtäviin?

Haemme nyt SÄHKÖ-/ AUTOMAATIO-/ ELEKTRONIIKKA-ASENTAJIA asiakkaamme tuotantolaitokselle Lohjalle 1,5 vuotta kestävään projektiin, joka alkaa helmikuussa 2020. Pääasiassa töitä tehdään arkisin päivällä, mutta tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Odotamme Sinulta:
- koulutusta alalta
- kykyä noudattaa tarkasti annettuja ohjeita (kuvamateriaalit, asennusohjeet ja muut määräykset)
- pitkäjänteisyyttä suorittaa toistuvia työtehtäviä
- sitoutumista projektiin koko sen keston ajaksi

Tarjoamme Sinulle loistavan mahdollisuuden päästä tekemään hi-tech tuotteita nykyaikaisin menetelmin, arvostetun sopimusvalmistajan palveluksessa. Lisäksi saat mahtavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Haethan tehtävään mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai soita suoraan Mikaela Mäelle, puh. 0405532130 tai laita sähköpostia mikaela.maki@personalhuset.fi. Huomioithan, että hakuaikaa on vain 29.1.2020 asti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.