(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja liikkuvaan työhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Etsitkö uusia haasteita sähkötekniikan alalta? Haluatko olla mukana toteuttamassa LED-valaistuksen vallankumousta Suomessa? Jos vastaus on kyllä, meillä on sinulle sopivaa työtä!

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJAA liikkuvaan työhön asiakkaallemme Finlightille Akaaseen.

Finlight Group Oy on ollut mukana LED-valaistuksen vallankumouksessa jo vuodesta 2007. Yrityksen palveluihin kuuluvat valaistussuunnitelmat, mittatilaustuotteet sekä tarvittaessa asennuspalvelut nopeaa asiakastukea unohtamatta.

Sähköasentajana työhösi kuuluu LED-tuotteiden asennusta vaihtuviin kohteisiin. Teet työtä reippaalla, asiakaslähtöisellä otteella ja pääasiassa yhteistyössä toisen asentajan kanssa. Työtä tehdään kausiluonteisuudesta johtuen vaihtelevalla aikataululla, kuitenkin työtä on tarjolla vähintään 30 h/viikko. Työsuhde on muutaman kuukauden pituinen määräaikaisuus ja palkkausperusteena toimii työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka. Palkasta ja työajasta sovitaan tarkemmin oikean henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta sähköasentajan koulutusta sekä jo hieman aiempaa kokemusta sähköasennustöistä. Olet joustava ja yhteistyötaitoinen, ja omaksut uudetkin tehtävät nopeasti ja positiivisella asenteella. Työ edellyttää valmiutta vaihteleviin työaikoihin, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta. Olet valmis matkatyöhön ja sinulla on vähintään B-ajokortti, C-luokka katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Muistathan myös turvallisuusasiat – kenties omistat voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit?

Jos koet olevasi etsimämme asentaja, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 22.4.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, toimi siis nopeasti! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä työtä alan huippujen parissa!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi