(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Lem-Kem Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Lem-Kem Oy:n Energiatiimi koostuu energiatehokkuuden ja energia-alan ammattilaisista. Me kartoitamme kiinteistöjen nykytilanteen, suunnittelemme energiaa säästävät, laadukkaat, toimintavarmat ja turvalliset energiaratkaisut, jotka voimme toteuttaa "avaimet käteen" -ratkaisuina.

Haemme nyt Lem-Kemin Energiatiimin vahvistukseksi SÄHKÖASENTAJIA projektiluontoiseen työhön.

Työtehtävät koostuvat mm. erilaisten kiinteistöjen valaisinasennuksista, aurinkosähköasennuksista ja sähköautojen latauspisteiden asennuksista. Kohteinamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, liikekiinteistöt, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt sekä yksityishenkilöiden kiinteistöt. Asennuksia tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa.

Toivomme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta sähköasennuksista sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti. Työt suoritetaan asiakaskohteissa, joten välillä työkohteet voivat olla kauempanakin. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen. Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on myös hyvät asiakaspalvelutaidot, aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan sekä matkustusvalmius.

Tehtävässä tulee olla voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t).

Työ on aluksi määräaikainen ja kestää arviolta kesän loppuun, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme sähköasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.